29/02/2024 29/02/2024 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και του ευχήθηκε, με την ευκαιρία των σημερινών γενεθλίων του, υγεία, μακροημέρευση και δύναμη στη σημαντική αποστολή του. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, 29 Φεβρουαρίου 1940, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συμπληρώνει 84 έτη ζωής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 18:30

Ευχές της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα γενέθλιά του

Διαδώστε:
Ευχές της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα γενέθλιά του

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και του ευχήθηκε, με την ευκαιρία των σημερινών γενεθλίων του, υγεία, μακροημέρευση και δύναμη στη σημαντική αποστολή του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, 29 Φεβρουαρίου 1940, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συμπληρώνει 84 έτη ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμπληρώνει σήμερα 84 έτη ζωής

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων