27/03/2020 27/03/2020 Ευχές για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία της Ελλάδος, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου απέστειλε με επιστολή του προς την Γενική Πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. “Με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Ελλάδος, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ....
27 Μαρτίου, 2020 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2020 - 10:45

Ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη για την Εθνική Επέτειο

Διαδώστε:
Ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχη για την Εθνική Επέτειο

Ευχές για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία της Ελλάδος, με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου απέστειλε με επιστολή του προς την Γενική Πρόξενο στην Κωνσταντινούπολη, κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

“Με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Ελλάδος, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνεχάρη την εν τη Πόλει Γενικήν Πρόξενον Ευγεν. κ. Γεωργίαν Σουλτανοπούλου δι’ επιστολής Αυτού, εις την οποίαν εκφράζει τας ευχάς του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της περί αυτό ενταύθα Ομογενείας υπέρ ειρήνης, σταθερότητος και ευημερίας της Ελλάδος και του λαού της, ιδιαιτέρως κατά την παρούσαν δυσχερή δι’ όλον τον κόσμον συγκυρίαν” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων