10/05/2019 10/05/2019 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και επίσημη πηγή από το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την οποία εποικοινώνησε η διεύθυνση του Πρακτορείου μας το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Μητροπολίτης Προύσης κ Ελπιδοφόρος εξελέγη από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου, νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν ισχύει. Όπως φαίνεται πριν την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου η οποία θα...
10 Μαΐου, 2019 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2019 - 22:36

Fake news η είδηση ότι εξελέγη Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Fake news η είδηση ότι εξελέγη Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και επίσημη πηγή από το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την οποία εποικοινώνησε η διεύθυνση του Πρακτορείου μας το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Μητροπολίτης Προύσης κ Ελπιδοφόρος εξελέγη από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου, νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δεν ισχύει.

Όπως φαίνεται πριν την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 11 Μαϊου στο Φανάρι τα fake news δημιουργούν εκ του πονηρού εικόνα η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά για τη διαδικασία.

Με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα στο facebook το Οικουμενικό Πατριαρχείο διαψεύδει την είδηση τονίζοντας ότι: “Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι σήμερα, 10 Μαΐου 2019, δεν πραγματοποιήθηκε καμία Αρχιερατική εκλογή στο Φανάρι”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων