29/11/2019 29/11/2019 Τελέσθηκε σήμερα το απόγευμα ο Μέγας Εσπερινός της Θρονικής Εορτής στο Φανάρι, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου. Στην ακολουθία του Εσπερινού παρέστη αντιπροσωπεία της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας.  Ο Αρχιεπίσκοπος Τσερνιχίβ και Νιζχίν κ. Ευστράτιος προσφώνησε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και τον ευχαρίστησε για την αναγνώριση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 20:45

ΦΑΝΑΡΙ: Ο Μεγάλος Εσπερινός για τη Θρονική Εορτή

Διαδώστε:
ΦΑΝΑΡΙ: Ο Μεγάλος Εσπερινός για τη Θρονική Εορτή

Τελέσθηκε σήμερα το απόγευμα ο Μέγας Εσπερινός της Θρονικής Εορτής στο Φανάρι, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου.

Στην ακολουθία του Εσπερινού παρέστη αντιπροσωπεία της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας.  Ο Αρχιεπίσκοπος Τσερνιχίβ και Νιζχίν κ. Ευστράτιος προσφώνησε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και τον ευχαρίστησε για την αναγνώριση της Εκκλησίας της Ουκρανίας από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

«Λίγοι μπορούν να καταλάβουν την Ουκρανία όπως εγώ» τόνισε ο Μακαριώτατος ενθυμούμενος το πέρασμά του ως Έξαρχος στην Οδησσό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων