29/05/2022 29/05/2022 Αποστολή Άγιον Όρος – Ραφαήλ Γεωργιάδης Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή του Τυφλού, 29 Μαϊου, στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές Αγίου Όρους από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.  Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Παναγιώτατος προεξήρχε της λιτανείας της ιεράς εικόνας της Παναγίας Άξιον Εστί πέριξ του ναού σύμφωνα με την...
29 Μαΐου, 2022 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 13:11

Φωτογραφίες από την Πατριαρχική Λιτανεία στο Πρωτάτο

Διαδώστε:
Φωτογραφίες από την Πατριαρχική Λιτανεία στο Πρωτάτο

Αποστολή Άγιον Όρος – Ραφαήλ Γεωργιάδης

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή του Τυφλού, 29 Μαϊου, στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου στις Καρυές Αγίου Όρους από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Παναγιώτατος προεξήρχε της λιτανείας της ιεράς εικόνας της Παναγίας Άξιον Εστί πέριξ του ναού σύμφωνα με την Αγιορείτικη τάξη. Ο Παναγιώτατος προς τιμήν της επισκέψεώς του φύτευσε ένα δέντρο στο προαύλιο χώρο του Πρωτάτου.

Εν συνεχεία μπροστά από το κτίριο της Ιεράς Επιστασίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τους Καθηγουμένους Ιερών Μονών του Αγίου Όρους που έλαβαν μέρος στη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων