03/10/2020 03/10/2020 Παρηγορητικό λόγο και τις ευχές του για σύντομη ανάρρωση απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, που νοσηλεύεται για 7η ημέρα σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο Παναγιώτατος αναφέρεται στην επιστολή του στην ιδιότητα του ιατρού, για την οποία γίνεται λόγος και στην Παλαιά Διαθήκη, για τα φάρμακα,...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 18:24

Γράμμα του Παναγ. Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον νοσούντα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Διαδώστε:
Γράμμα του Παναγ. Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον νοσούντα Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Παρηγορητικό λόγο και τις ευχές του για σύντομη ανάρρωση απέστειλε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, που νοσηλεύεται για 7η ημέρα σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο Παναγιώτατος αναφέρεται στην επιστολή του στην ιδιότητα του ιατρού, για την οποία γίνεται λόγος και στην Παλαιά Διαθήκη, για τα φάρμακα, αλλά και για το γεγονός ότι «ουδείς εκ των απογόνων του Αδάμ και της Εύας παραμένει άγευστος της πικρίας της ασθενείας, αλλά και της ωφελείας εκ της ιατρικής επιστήμης, ενώ η ασθένεια ουδένα εξαιρεί».

Διαβάστε το σεπτόν γράμμα της ΑΘΠ προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο:

ΣΕΠΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑ ΑΘΠ ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΚΡΗΤΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων