30/08/2023 31/08/2023 Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ Ισμήνη Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο γυρισμάτων ιστορικού ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του αθλητικού σωματείου. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Λέσχης, «ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αγκάλιασε την προσπάθειά μας και παραχώρησε συνέντευξη σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα». Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης...
30 Αυγούστου, 2023 - 18:31
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023 - 0:36

Γυρίσματα ντοκιμαντέρ για την ΑΕΚ με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε:
Γυρίσματα ντοκιμαντέρ για την ΑΕΚ με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη

Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ Ισμήνη Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο γυρισμάτων ιστορικού ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια ζωής του αθλητικού σωματείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Λέσχης, «ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αγκάλιασε την προσπάθειά μας και παραχώρησε συνέντευξη σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ:

«Στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 100 χρόνια ζωής του δοξασμένου αθλητικού σωματείου μας, η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ ετοιμάζει ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ.

Το δυνατό εγχείρημα θα υλοποιήσει μια ομάδα ικανών επαγγελματιών, που αγαπούν την ΑΕΚ, με επικεφαλής την Ισμήνη Σακελλαροπούλου, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη της σκηνοθεσίας.

Η Πρόεδρος της Λέσχης Χριστίνα Σούκερη Παπασταμάτη επέλεξε, συμβολικά αλλά και για ουσιαστικούς λόγους, τα γυρίσματα να αρχίσουν από την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! Επισκεφθήκαμε λοιπόν τη Βασιλεύουσα και πραγματοποιήσαμε τα πρώτα γυρίσματα στο σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο, στους ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους στο Πέραν, στα Ταυταύλα και αλλού.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αγκάλιασε την προσπάθειά μας και παραχώρησε συνέντευξη σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα.

Και το ταξίδι στην ιστορία μόλις ξεκίνησε..»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων