15/01/2024 15/01/2024 Στην Αττάλεια αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής, 14 Ιανουαρίου 2024, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Πισιδίας κ. Ιώβ.  Ο Παναγιώτατος μετέβη στην Αττάλεια προκειμένου να κηρύξει, σήμερα, Δευτέρα, την έναρξη των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος στην Αττάλεια. Μνήμη. Μαρτυρία», που διοργανώνει η Ιερά...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 12:51

Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αττάλεια (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Διαδώστε:
Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Αττάλεια (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Στην Αττάλεια αφίχθη το απόγευμα της Κυριακής, 14 Ιανουαρίου 2024, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Πισιδίας κ. Ιώβ. 

Ο Παναγιώτατος μετέβη στην Αττάλεια προκειμένου να κηρύξει, σήμερα, Δευτέρα, την έναρξη των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος στην Αττάλεια. Μνήμη. Μαρτυρία», που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πισιδίας.

Οι Πράξεις των Αποστόλων μαρτυρούν ότι ο Απόστολος Παύλος πέρασε από την Πισιδία και ότι κήρυξε στις αρχαίες πόλεις της Πέργης και της Αττάλειας. Το επιστημονικό αυτό συνέδριο αποβλέπει στη μελέτη της ιστορικής παρουσίας του Αποστόλου των Εθνών στην Αττάλεια και στον προσδιορισμό της μνήμης και της μαρτυρίας που άφησε εκεί στους επόμενους αιώνες.

Παρακολουθήστε το συνέδριο:

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Πηγή φωτογραφιών: Facebook Job Getcha

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων