25/05/2022 25/05/2022 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, από την έδρα του, για την Ελλάδα, και συγκεκριμένα για τη Θεσσαλονίκη και το Άγιον Όρος, όπου, από την ερχόμενη Παρασκευή, το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει διήμερη προσκυνηματική επίσκεψη. Ο Παναγιώτατος, έφτασε στο Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», της Χρυσούπολης Καβάλας, λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδος...
25 Μαΐου, 2022 - 11:58

Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης

Διαδώστε:
Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, από την έδρα του, για την Ελλάδα, και συγκεκριμένα για τη Θεσσαλονίκη και το Άγιον Όρος, όπου, από την ερχόμενη Παρασκευή, το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει διήμερη προσκυνηματική επίσκεψη.

Ο Παναγιώτατος, έφτασε στο Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», της Χρυσούπολης Καβάλας, λίγο μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδος όπου έγινε μαζί με τη συνοδεία του δεκτός από τις τοπικές αρχές και τον οικείο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων