21/04/2024 21/04/2024 Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε, στις 19 Απριλίου, κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό. Με τον Παναγιώτατο συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος, Ικονίου κ. Θεόληπτος, Προύσης κ. Ιωακείμ και Δράμας κ. Δωρόθεος. Ο Παναγιώτατος ανέγνωσε την Α’ Στάση των...
21 Απριλίου, 2024 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2024 - 13:58

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε, στις 19 Απριλίου, κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.

Με τον Παναγιώτατο συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Φιλαδελφείας κ. Μελίτων, Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίος, Ικονίου κ. Θεόληπτος, Προύσης κ. Ιωακείμ και Δράμας κ. Δωρόθεος.

Ο Παναγιώτατος ανέγνωσε την Α’ Στάση των Χαιρετισμών και τις επόμενες τρεις ανέγνωσαν διαδοχικά οι Σεβ. Μητροπολίτες Φιλαδελφείας, Μυριοφύτου και Περιστάσεως, και Δράμας.

Τον θείο λόγο κήρυξε, κατά την τάξη, ο Πανοσιολ. Δευτερεύων κ. Καλλίνικος.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων