16/04/2023 16/04/2023 Με ιεροπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε την νύκτα της 15ης Απριλίου 2023, όρθρου βαθέος, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης η Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού. Της Ιεράς Παννυχίδος προέστη ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος προεξήρχε και της εορτίου Θείας Λειτουργίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Καθηγούμενος ευχήθηκε επί τη εορτή...
16 Απριλίου, 2023 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 10:36

Η Ανάσταση του Κυρίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Η Ανάσταση του Κυρίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Με ιεροπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε την νύκτα της 15ης Απριλίου 2023, όρθρου βαθέος, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης η Ανάσταση του Σωτήρος Χριστού.

Της Ιεράς Παννυχίδος προέστη ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος προεξήρχε και της εορτίου Θείας Λειτουργίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Καθηγούμενος ευχήθηκε επί τη εορτή της Αναστάσεως στους εκκλησιασθέντες πιστούς από τα Πριγκηπόννησα και την την Ελλάδα, ενώ διένειμε πασχαλινά αυγά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων