24/08/2019 24/08/2019 Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εορτάστηκαν πανηγυρικά στην Παναγία Κουμαριώτισσα, στο Νιχώρι του Βοσπόρου, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019. Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, Επόπτου της Περιφερείας Βοσπόρου, ο οποίος ήγε και τα ονομαστήριά του, επί τη μνήμη του Αγίου Ειρηναίου, Επισκόπου...
24 Αυγούστου, 2019 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2019 - 10:18

Η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νιχώρι

Διαδώστε:
Η Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νιχώρι

Η Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εορτάστηκαν πανηγυρικά στην Παναγία Κουμαριώτισσα, στο Νιχώρι του Βοσπόρου, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.
Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου, Επόπτου της Περιφερείας Βοσπόρου, ο οποίος ήγε και τα ονομαστήριά του, επί τη μνήμη του Αγίου Ειρηναίου, Επισκόπου Λουγδούνου.


Ακολούθησε δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα.
Το απόγευμα τελέστηκε ο Εσπερινός και η Λιτάνευση της εικόνος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον αυλόγυρο του Ναού, προεστώτος του ιερατικώς προϊσταμένου της Κοινότητος Νεοχωρίου Αρχιμ. κ. Αγαθαγγέλου, Αρχειοφύλακος των Πατριαρχείων.
Πλήθος πιστών συμμετείχε στις ακολουθίες, δίνοντας τον πανηγυρικό τόνο στον όλο εορτασμό.

Φωτογραφίες: Ηλίας Κουλουρίδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων