25/08/2020 25/08/2020 Η Εορτή της Ινδίκτου και η Ιερά Σύναξις προς τιμή και μνήμη της Παναγίας  της Παμμακαρίστου αναμένεται να τελεστεί στον Πατριαρχικό Ναό την 1η Σεπτεμβρίου. Κατά τον Μ. Εσπερινό της παραμονής, Δευτέρας  31ης Αυγούστου, και ώραν 6:00 μ.μ., η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Ιερά Μονή  Ζωοδόχου Πηγής...
25 Αυγούστου, 2020 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2020 - 13:42

Η Αρχή της Ινδίκτου στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η Αρχή της Ινδίκτου στο Φανάρι

Η Εορτή της Ινδίκτου και η Ιερά Σύναξις προς τιμή και μνήμη της Παναγίας  της Παμμακαρίστου αναμένεται να τελεστεί στον Πατριαρχικό Ναό την 1η Σεπτεμβρίου.

Κατά τον Μ. Εσπερινό της παραμονής, Δευτέρας  31ης Αυγούστου, και ώραν 6:00 μ.μ., η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Ιερά Μονή  Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή, ενώ την επομένη, ημέρα της Εορτής, θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία εν Πατριαρχική και πολυαρχιερατική συγχοροστασία,  με τη συμμετοχή των Συνοδικών και των Ενδημούντων Αρχιερέων.
Η Ιερά εικόνα της Παναγίας της Παμμακαρίστου θα είναι εκτεθειμένη για προσκύνηση στο Σωλέα του  Πατριαρχικού Ναού.

Κατά την Θεία Λειτουργία θα αναγνωσθεί και ειδικό Μήνυμα της Α. Θ. Παναγιότητος για την ημέρα επί προσευχών υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων