01/02/2023 01/02/2023 Τον προστάτη της Άγιο Φώτιο τον Μέγα θα τιμήσει η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.  Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ευχαρίστως ανακοινούται ότι επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Φωτίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Ομολογητού, προστάτου της καθ΄ ημάς Ιεράς Μονής και της εν αυτή στεγαζομένης Θεολογικής Σχολής, η Α.Θ.Π., ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ....
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 11:50

Η Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης θα τιμήσει τον προστάτη της

Διαδώστε:
Η Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης θα τιμήσει τον προστάτη της

Τον προστάτη της Άγιο Φώτιο τον Μέγα θα τιμήσει η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ευχαρίστως ανακοινούται ότι επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Φωτίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, του Ομολογητού, προστάτου της καθ΄ ημάς Ιεράς Μονής και της εν αυτή στεγαζομένης Θεολογικής Σχολής, η Α.Θ.Π., ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ηγαθύνθη όπως, προσερχόμενος μεθ΄ απάσης της ακολουθίας Αυτού, χοροστατήση εν αυτή κατά την τελεσθησομένην τη προσεχεί Δευτέρα, 6η Φεβρουάρίου ε.ε. Θείαν Λειτουργίαν. Την προτεραίαν, τελεσθήσεται, περί ώραν 5ην μ.μ., ο Μέγας Εσπερινός της εορτής, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας θα επακολουθήσωσι δεξίωσις εν τη Μεγάλω Συνοδικώ της Σχολής, εγκαίνια φωτογραφικής εκθέσεως εις τους χώρους της Σχολής και εόρτιος τράπεζα.
Δρομολόγια πλοίων:

Kabataş: 06:45/ 08:00/9:00

Bostancı: 07:10/ 08:00/ 09:00/ 10:30″.

Φωτογράφιση Βενιζέλος Γ. Γαβριλάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων