05/01/2021 05/01/2021 Με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων θα τελεστεί αύριο ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αύριο 6 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, μετά την Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα του Φαναρίου από την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί...
05 Ιανουαρίου, 2021 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2021 - 14:56

Η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Πόλη

Διαδώστε:
Η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην Πόλη

Με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων θα τελεστεί αύριο ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, αύριο 6 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, μετά την Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα του Φαναρίου από την Α.Θ.Π τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Πρίγκηπο, στην προκυμαία απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο και στην αποβάθρα της Πύλης του Ρόδου (Narlikapi) από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμο.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων