31/05/2020 31/05/2020 Στην Θεία Λειτουργία για την Κυριακή των 318 Θεοφόρων Πατέρων που συγκρότησαν την Α’ Οικουμενική Σύνοδο στη Νίκαια της Βιθυνίας το 325 μ.Χ., στο Οικουμενικό Πατριαρχείο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σήμερα, 31 Μαΐου 2020, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, με την συμμετοχή μόνο των κληρικών της...
31 Μαΐου, 2020 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 16:58

Η Κυριακή των Αγίων Πατέρων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Η Κυριακή των Αγίων Πατέρων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Στην Θεία Λειτουργία για την Κυριακή των 318 Θεοφόρων Πατέρων που συγκρότησαν την Α’ Οικουμενική Σύνοδο στη Νίκαια της Βιθυνίας το 325 μ.Χ., στο Οικουμενικό Πατριαρχείο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος σήμερα, 31 Μαΐου 2020, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών, με την συμμετοχή μόνο των κληρικών της Πατριαρχικής Αυλής, λόγω των εν ισχύι μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊου και των συνακόλουθων περιορισμών στις μετακινήσεις.

Την παραμονή της εορτής, το απόγευμα, o Παναγιώτατος  χοροστάτησε κατά τον Μ.Εσπερινό.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη σημερινή Θεία Λειτουργία:

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων