26/12/2020 26/12/2020 Η Πατριαρχική Αυλή ψάλλει τα παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Μετά το τέλος της Ακολουθίας του Εσπερινού, ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων, η Πατριαρχική Αυλή έψαλε παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Οικουμενικό Πατριάρχη, καθώς, φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας, δεν ακούστηκαν τα Κάλαντα από τις μαθήτριες και τους...
26 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2020 - 16:26

Παραδοσιακά Κάλαντα μέσα στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό

Διαδώστε:
Παραδοσιακά Κάλαντα μέσα στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό

Η Πατριαρχική Αυλή ψάλλει τα παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Μετά το τέλος της Ακολουθίας του Εσπερινού, ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων, η Πατριαρχική Αυλή έψαλε παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Οικουμενικό Πατριάρχη, καθώς, φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας, δεν ακούστηκαν τα Κάλαντα από τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων της Πόλεως.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων