29/09/2019 29/09/2019 Στη πρωτεύουσα της Σουηδίας έφτασε την Παρασκευή το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας. Τον Πατριάρχη και την συνοδεία του υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας και οι Πρέσβεις της Ελλάδος στην Σουηδία, κ. Ανδρέας Φρυγανάς...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2019 - 13:43

Η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Στοκχόλμη

Διαδώστε:
Η Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Στοκχόλμη

Στη πρωτεύουσα της Σουηδίας έφτασε την Παρασκευή το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας.

Τον Πατριάρχη και την συνοδεία του υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας και οι Πρέσβεις της Ελλάδος στην Σουηδία, κ. Ανδρέας Φρυγανάς και την Νορβηγία, κ. Μαρία Διαμάντη.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε το πρωί στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων