10/04/2020 10/04/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Η κ. Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για τη συμβολή της Μητρός Εκκλησίας σχετικά με την προσφορά χρηματικού ποσού για τον έρανο που διενεργείται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. “Σήμερον, 10ην τ.μ., η Εξοχωτάτη Πρόεδρος της...
10 Απριλίου, 2020 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 14:12

Η ΠτΔ ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Η ΠτΔ ευχαρίστησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Η κ. Σακελλαροπούλου ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για τη συμβολή της Μητρός Εκκλησίας σχετικά με την προσφορά χρηματικού ποσού για τον έρανο που διενεργείται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

“Σήμερον, 10ην τ.μ., η Εξοχωτάτη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου επεκοινώνησε τηλεφωνικώς προς την Α. Θ. Παναγιότητα, τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον, και διηρώτησε προφρόνως περί της υγείας Αυτού τε και των περί Αυτόν, ηυχαρίστησε διά την συμβολήν της Μητρός Εκκλησίας εις τον εν Ελλάδι διεξα-γόμενον έρανον διά την αντιμετώπισιν του κορωνοιού και ηυχήθη εις τον ίδιον και εις άπασαν την ενταύθα Ομογένειαν ευφρόσυνον Άγιον Πάσχα” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αλληλεγγύη της και την διαβεβαίωσε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, βρίσκεται κοντά στους πιστούς, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων