06/01/2023 06/01/2023 Στην τελετή ρίψης του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα του Φαναρίου στον Κεράτιο κόλπο προέστη σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Η εορτή των Θεοφανείων τιμήθηκε στο Φανάρι με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την τελετή. Νωρίτερα, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε Συνοδική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτης Γέροντος...
06 Ιανουαρίου, 2023 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2023 - 21:04

Η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τελετή ρίψης του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα του Φαναρίου στον Κεράτιο κόλπο προέστη σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Η εορτή των Θεοφανείων τιμήθηκε στο Φανάρι με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την τελετή. Νωρίτερα, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε Συνοδική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτης Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος με όμιλο προσκυνητών από τη Λάρισα.

Παρέστησαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, Βουλευτής Λαρίσης της Ν.Δ. κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων