09/06/2019 09/06/2019 Βρισκόμαστε στην  περίοδο των Πανελλαδικών εξετάσεων με τους νέους ανθρώπους να είναι στο επίκεντρο και στις καθημερινές συζητήσεις. Μία φωτογραφία όμως “έκλεψε” την παράσταση, αφού πρόκειται για μία “σέλφι” (όπως αποκαλείται) του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου με νέους. Ομολογουμένως είναι μία πολύ όμορφη φωτογραφία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο κέντρο να πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους...
09 Ιουνίου, 2019 - 13:11

Η “σέλφι” του Οικ. Πατριάρχη με νέους

Διαδώστε:
Η “σέλφι” του Οικ. Πατριάρχη με νέους

Βρισκόμαστε στην  περίοδο των Πανελλαδικών εξετάσεων με τους νέους ανθρώπους να είναι στο επίκεντρο και στις καθημερινές συζητήσεις. Μία φωτογραφία όμως “έκλεψε” την παράσταση, αφού πρόκειται για μία “σέλφι” (όπως αποκαλείται) του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου με νέους.

Ομολογουμένως είναι μία πολύ όμορφη φωτογραφία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο κέντρο να πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν μία “σέλφι” με τον Πατριάρχη που σέβονται και αγαπούν. «Νιώθω την αγωνία των παιδιών και είμαι κοντά τους με την σκέψη, την αγάπη και την προσευχή μου. Την προσευχή μου να επιτύχουν πλήρως στον τομέα και τον κλάδο που θέλει ο καθένας και η καθεμία» είχε πει παλαιότερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος αποδεικνύοντας την πατρική του αγάπη και τη μέριμνα προς τους νέους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων