15/11/2019 15/11/2019 Kατ ‘ιδίαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Βρυξελλών και Βελγίου του Πατριαρχείου της Μόσχας, κ. Σίμωνα είχε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος  κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βέλγιο. Ο Αρχιεπίσκοπος Σίμων συμμετείχε αρχικά στην επίσημη βραδιά που διοργανώθηκε προς τιμήν του Παναγιωτάτου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 7:58

Η συνάντηση του Οικ. Πατριάρχη με τον Ρώσο Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Η συνάντηση του Οικ. Πατριάρχη με τον Ρώσο Αρχιεπίσκοπο

Kατ ‘ιδίαν συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Βρυξελλών και Βελγίου του Πατριαρχείου της Μόσχας, κ. Σίμωνα είχε η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος  κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Βέλγιο. Ο Αρχιεπίσκοπος Σίμων συμμετείχε αρχικά στην επίσημη βραδιά που διοργανώθηκε προς τιμήν του Παναγιωτάτου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου.

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 ο Αρχιεπίσκοπος Σίμων συναντήθηκε δεύτερη φορά με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο χώρο του Καθεδρικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών, κατόπιν πρωτοβουλίας του. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ο  Αρχιεπίσκοπος Σίμων εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Οικουμενικό Πατριάρχη και δήλωσε ότι έχει άριστη συνεργασία με τον Μητροπολίτη του Οικουμενικού Θρόνου.

Στην συνάντηση παρών ήταν και ο Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας, ενώ τον  Αρχιεπίσκοπο Σίμωνα συνόδευε ο Πρωτοπρεσβύτερος Pavel Nedossekin.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων