30/11/2020 30/11/2020 Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 τιμάται η μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου και της κατ’ έτος Θρονικής Εορτής του Οικουμενικού Θρόνου στο Φανάρι. Η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως, στην οποία συμμετείχε Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Φιλλανδίας. Παρών ήταν και ο...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 10:34

Η Θρονική Εορτή στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η Θρονική Εορτή στο Φανάρι

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 τιμάται η μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου και της κατ’ έτος Θρονικής Εορτής του Οικουμενικού Θρόνου στο Φανάρι.

Η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, προέστη της Ευχαριστιακής Συνάξεως, στην οποία συμμετείχε Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Φιλλανδίας.

Παρών ήταν και ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας. Εφέτος όλα τελούνται υπό τις υγειονομικές προφυλάξεις για την μη περαιτέρω διάδοση του Κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων