10/11/2022 11/11/2022 Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο Φανάρι. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, στην οποία παρέστη και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, καθώς και ο κ. Ιωάννης Γεωργίου, Σύμβουλος της κ. Ζαχαράκη, ο Παναγιώτατος και η...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 2:54

Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο Φανάρι

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο Φανάρι.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, στην οποία παρέστη και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, καθώς και ο κ. Ιωάννης Γεωργίου, Σύμβουλος της κ. Ζαχαράκη, ο Παναγιώτατος και η κ. Υφυπουργός είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και να υπογραμμίσουν τη σημασία του τουρισμού για την προσέγγιση των ανθρώπων και των λαών.

(Φωτoγραφία: Ν. Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων