12/01/2021 12/01/2021 Κατόπιν ειλημμένης αποφάσεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, η Περιφέρεια Ταταούλων αποχαιρέτησε χθες 11 Ιανουαρίου 2021 με ιδιαίτερη συγκίνηση και με ξεχωριστά αισθήματα ευγνωμοσύνης τον απερχόμενο Αρχ. Προϊστάμενο Σεβ. Μητροπολίτη Σασίμων κ. Γεννάδιο και ταυτόχρονα υποδέχθηκε με χαρά τον νέο Αρχ. Προϊστάμενο, Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο. Στο πλαίσιο της σεμνής...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 9:05

Ιστορική ημέρα για την περιφέρεια Ταταούλων

Διαδώστε:
Ιστορική ημέρα για την περιφέρεια Ταταούλων

Κατόπιν ειλημμένης αποφάσεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, η Περιφέρεια Ταταούλων αποχαιρέτησε χθες 11 Ιανουαρίου 2021 με ιδιαίτερη συγκίνηση και με ξεχωριστά αισθήματα ευγνωμοσύνης τον απερχόμενο Αρχ. Προϊστάμενο Σεβ. Μητροπολίτη Σασίμων κ. Γεννάδιο και ταυτόχρονα υποδέχθηκε με χαρά τον νέο Αρχ. Προϊστάμενο, Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο.

Στο πλαίσιο της σεμνής αυτής τελετής παραλαβής και παράδοσης της Αρχιερατικής Προϊσταμενίας που διοργανώθηκε από την Κοινότητα και στην οποία πήραν μέρος σύσσωμος ο Κλήρος της Περιφερείας Ταταούλων καθώς και όλοι οι Πρόεδροι αυτής, ο απερχόμενος Αρχιερατικός Προϊστάμενος Σεβ. Μητροπολίτης Σασίμων κ. Γεννάδιος δέχθηκε από τον Πρόεδρο και τα έντιμα μέλη της Εφοροεπιτροπής αναμνηστικό ασημένιο δίσκο καθώς και άλλα αναμνηστικά δώρα από τους Προέδρους των Κοινοτήτων Ευαγγελιστρίας Προπόδων Ταταούλων, Δώδεκα Αποστόλων Φερίκιοϊ και Αγ. Παρασκευής Πικριδίου (Χάσκιοϊ).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων