11/06/2021 11/06/2021 “Τιμή κι ευλογία” χαρακτηρίζει την παρουσία του στο Φανάρι και στην Θεία Λειτουργία για τα ονομαστήρια της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης με σημερινό μήνυμα του (11/6/2021) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας παράλληλα και σχετικές φωτογραφίες. “Ήταν για μένα τιμή κι ευλογία να βρεθώ στο Φανάρι και στην Θεία Λειτουργία...
11 Ιουνίου, 2021 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 20:47

Υφ. Εξωτερικών Κ. Βλάσης: “Τιμή κι ευλογία να βρεθώ στο Φανάρι”

Διαδώστε:
Υφ. Εξωτερικών Κ. Βλάσης: “Τιμή κι ευλογία να βρεθώ στο Φανάρι”

“Τιμή κι ευλογία” χαρακτηρίζει την παρουσία του στο Φανάρι και στην Θεία Λειτουργία για τα ονομαστήρια της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης με σημερινό μήνυμα του (11/6/2021) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας παράλληλα και σχετικές φωτογραφίες.

“Ήταν για μένα τιμή κι ευλογία να βρεθώ στο Φανάρι και στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος συμπληρώνει 30 χρόνια στον Οικουμενικό θρόνο”, αναφέρει ο κ. Βλάσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων