12/10/2020 12/10/2020 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου, που συνεκλήθη στη Νίκαια της Βιθυνίας, στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι. Εκκλησιάστηκαν η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Σμύρνη κ. Αργυρώ Παπούλια, με τον συζυγό της κ. Νικόλαο Στεφάνου, και πλήθος...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 8:55

Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ’ Οικ. Συνόδου στο Φανάρι

Διαδώστε:
Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ’ Οικ. Συνόδου στο Φανάρι

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου, που συνεκλήθη στη Νίκαια της Βιθυνίας, στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πατριαρχικό Ναό στο Φανάρι.

Εκκλησιάστηκαν η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Σμύρνη κ. Αργυρώ Παπούλια, με τον συζυγό της κ. Νικόλαο Στεφάνου, και πλήθος πιστών από την Πόλη και το εξωτερικό.

Ακολούθως, ο Παναγιώτατος δέχθηκε σε ακρόαση τη Γενική Πρόξενο, μαζί με τον σύζυγό της, με την ευκαιρία της αναχωρήσεώς της κατόπιν προαγωγής και μεταθέσεώς της ως Πρέσβεως της Ελλάδος στο Μεξικό.

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων