26/09/2019 26/09/2019 5,8 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ “χτύπησαν” σήμερα το μεσημέρι την Κωνσταντινούπολη. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Φανάρι, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, επικράτησε ψυχραιμία μεταξύ των προσκυνητών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον αύλειο χώρο, μπροστά από τον Πατριαρχικό Ναό. Ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός, ωστόσο, με τις πληροφορίες από τα τοπικά Τουρκικά μέσα να αναφέρουν  για οκτώ...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2019 - 17:58

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το σεισμό στην Κων/πολη

Διαδώστε:
Λίγα δευτερόλεπτα μετά το σεισμό στην Κων/πολη
5,8 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ “χτύπησαν” σήμερα το μεσημέρι την Κωνσταντινούπολη. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Φανάρι, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, επικράτησε ψυχραιμία μεταξύ των προσκυνητών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον αύλειο χώρο, μπροστά από τον Πατριαρχικό Ναό.
Ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός, ωστόσο, με τις πληροφορίες από τα τοπικά Τουρκικά μέσα να αναφέρουν  για οκτώ ελαφρά τραυματίες αλλά και αρκετές υλικές ζημιές. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως αισθάνθηκαν τα κτίρια να τρέμουν στην πόλη στη διάρκεια του σεισμού και πρόσθεσαν πως μερικά γραφεία, νοσοκομεία και σχολεία εκκενώθηκαν προσωρινά.
  Η φωτογραφία του Ν. Μαγγίνα απεικονίζει τον αύλειο χώρο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με τους συγκεντρωμένους προσκυνητές λίγα δευτερόλεπτα μετά τον ισχυρό σεισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων