10/06/2019 10/06/2019 Μ.Εσπερινός για την εορτή της μνήμης των Αγίων Αποστολών Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, χοροστατουντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή. Συμπροσευχήθηκαν οι Μακαριώτατοι Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος, πλήθος Ιεραρχών, κληρικών, μοναχών και μοναζουσών, και πιστών από την Πόλη και το εξωτερικό. 
10 Ιουνίου, 2019 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2019 - 22:57

Πατριαρχικός Εσπερινός Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Μπαλουκλί

Διαδώστε:
Πατριαρχικός Εσπερινός Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Μπαλουκλί

Μ.Εσπερινός για την εορτή της μνήμης των Αγίων Αποστολών Βαρθολομαίου και Βαρνάβα, χοροστατουντος του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, στην Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής Βαλουκλή.

Συμπροσευχήθηκαν οι Μακαριώτατοι Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Επιφάνιος, πλήθος Ιεραρχών, κληρικών, μοναχών και μοναζουσών, και πιστών από την Πόλη και το εξωτερικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων