26/11/2023 26/11/2023 Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, όμιλος Καθηγητών και μαθητών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής και του συνεργαζομένου με αυτήν 3ου Γυμνασίου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, υπό την ηγεσία του Διευθυντή του ιστορικού σχολείου της Ομογένειας Καθηγητή κ. Δημητρίου Ζώτου. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, μετά τον εκκλησιασμό τους στο...
26 Νοεμβρίου, 2023 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2023 - 17:53

Μαθητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Μαθητές της Μεγάλης του Γένους Σχολής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, όμιλος Καθηγητών και μαθητών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής και του συνεργαζομένου με αυτήν 3ου Γυμνασίου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, υπό την ηγεσία του Διευθυντή του ιστορικού σχολείου της Ομογένειας Καθηγητή κ. Δημητρίου Ζώτου.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, μετά τον εκκλησιασμό τους στο ναΰδριο της Σχολής, επί τη εορτή της Αγίας Αικατερίνης, έγιναν δεκτοί στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος με θερμούς λόγους τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκφράζοντας την χαρά του για την παρούσα επίσκεψη και αναφερόμενος στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής.

Εκπαιδευτικοί από τη Μεγάλη του Γένους Σχολή και το 3ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, κατά την αντιφώνησή τους ευχαρίστησαν τον Θεοφιλέστατο για την υποδοχή και την φιλοξενία.

Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, την πλούσια Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων