31/07/2020 31/07/2020 Με αφορμή δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας CTPAHA.UA, στις 28 Ιουλίου 2020, σύμφωνα με το οποίο ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος φέρεται, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τένεδο, να παραχώρησε συνέντευξη στον εν λόγω ιστότοπο και σε συνεργάτιδα αυτού, το Οικουμενικό Πατριαρχείο δηλώνει τα ακόλουθα: “O Πατριάρχης, κατά την παραμονή του στην Τένεδο, δεν...
31 Ιουλίου, 2020 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2020 - 19:00

Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας CTPAHA.UA

Διαδώστε:
Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας CTPAHA.UA

Με αφορμή δημοσίευμα της ενημερωτικής ιστοσελίδας CTPAHA.UA, στις 28 Ιουλίου 2020, σύμφωνα με το οποίο ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος φέρεται, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τένεδο, να παραχώρησε συνέντευξη στον εν λόγω ιστότοπο και σε συνεργάτιδα αυτού, το Οικουμενικό Πατριαρχείο δηλώνει τα ακόλουθα:

“O Πατριάρχης, κατά την παραμονή του στην Τένεδο, δεν παραχώρησε καμμία συνέντευξη, αλλά ούτε και απάντησε με τη μορφή δηλώσεων ή σύντομου σχολίου σε ερωτήσεις του συγκεκριμένου ή άλλου Μέσου Ενημερώσεως. Είναι αλήθεια ότι τον πλησίασε μία ουκρανίδα κυρία με την οικογένειά της, που του συστήθηκε ότι είναι δημοσιογράφος, και ζήτησε συνέντευξη, ωστόσο ο Παναγιώτατος ευγενικά αρνήθηκε να την παραχωρήσει”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων