17/12/2020 17/12/2020 O πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Πέτρος Ποροσένκο επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο κ. Ποροσένκο εξέφρασε για μία ακόμα φορά στον Παναγιώτατο  “τις θερμές ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη του Παναγιωτάτου προς την Αυτοκέφαλο Εκκλησία της...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 11:28

Με τον Οικ. Πατριάρχη επικοινώνησε ο π. Πρόεδρος της Ουκρανίας

Διαδώστε:
Με τον Οικ. Πατριάρχη επικοινώνησε ο π. Πρόεδρος της Ουκρανίας

O πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας κ. Πέτρος Ποροσένκο επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο κ. Ποροσένκο εξέφρασε για μία ακόμα φορά στον Παναγιώτατο  “τις θερμές ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη του Παναγιωτάτου προς την Αυτοκέφαλο Εκκλησία της χώρας του, τον ενημέρωσε για την αποπεράτωση των ανακαινιστικών εργασιών στο Πατριαρχικό Σταυροπήγιο του Αγίου Ανδρέου στο Κίεβο και υπέβαλε τα σέβη και τις ευχές του για τις εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου”.

Ο Οικουμενικό Πατριάρχης, με αισθήματα τιμής και αγάπης, ανταπέδωσε τις ευχές στον πρώην Πρόεδρο, αλλά και προς ολόκληρο τον ευσεβή λαό της Ουκρανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων