15/04/2020 15/04/2020 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης πραγματοποίησε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο προκειμένου να του ευχηθεί εν όψει του Πάσχα. “Ο κ. Υφυπουργός επανέλαβε την αμέριστη στήριξη της ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη προσωπικά, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει...
15 Απριλίου, 2020 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 19:40

Υφ. Εξωτερικών: “Η κυβέρνηση στηρίζει το Οικ. Πατριαρχείο”

Διαδώστε:
Υφ. Εξωτερικών: “Η κυβέρνηση στηρίζει το Οικ. Πατριαρχείο”

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Βλάσης πραγματοποίησε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο προκειμένου να του ευχηθεί εν όψει του Πάσχα.

“Ο κ. Υφυπουργός επανέλαβε την αμέριστη στήριξη της ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο και προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη προσωπικά, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού” αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων