02/10/2019 02/10/2019 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, απηύθυνε ομιλία προς την Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Εκκλησίας της Σουηδίας, στον Καθεδρικό Ναό της Ουψάλας, παρουσία του Βασιλέως της Χώρας Καρόλου ΙΣΤ’ Γουσταύου, της διαδόχου του Θρόνου. Ο Παναγιώτατος είχε, στη συνέχεια, κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Βασιλέα Γουσταύο, την Πριγκίπισσα Βικτωρία και τον...
02 Οκτωβρίου, 2019 - 2:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2019 - 11:28

Με τον Βασιλιά της Σουηδίας συναντήθηκε ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Με τον Βασιλιά της Σουηδίας συναντήθηκε ο Οικ. Πατριάρχης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, το απόγευμα της Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, απηύθυνε ομιλία προς την Κληρικολαϊκή Συνέλευση της Εκκλησίας της Σουηδίας, στον Καθεδρικό Ναό της Ουψάλας, παρουσία του Βασιλέως της Χώρας Καρόλου ΙΣΤ’ Γουσταύου, της διαδόχου του Θρόνου.

Ο Παναγιώτατος είχε, στη συνέχεια, κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Βασιλέα Γουσταύο, την Πριγκίπισσα Βικτωρία και τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Andreas Norlen.
Με αυτές τις επίσημες συναντήσεις ο Πατριάρχης ολοκλήρωσε την επίσκεψή Του στην Σουηδία και αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων