17/04/2024 17/04/2024 Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Αθήνα είχε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όπου συζητήθηκε η επέτειος των 100 ετών από την ίδρυση της Ένωσης, με τον πρώτο να λαμβάνει και το Μετάλλιο της Τιμής, τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με το...
17 Απριλίου, 2024 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 10:22

Με τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό της ΑΕΚ τιμήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Με τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό της ΑΕΚ τιμήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Αθήνα είχε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όπου συζητήθηκε η επέτειος των 100 ετών από την ίδρυση της Ένωσης, με τον πρώτο να λαμβάνει και το Μετάλλιο της Τιμής, τον Χρυσό Δικέφαλο Αετό.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με το Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός και το λάβαρο του συλλόγου.

Στη συνάντησή τους συζητήθηκε η επέτειος των 100 ετών από την ίδρυση της ΑΕΚ, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη να ενημερώνεται για όλα όσα έχουν γίνει και όσα πρόκειται να λάβουν χώρα σχετικά με τους εορτασμούς, καθώς επίσης και για το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού, αλλά και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα εγκαινιαστεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξέφρασε επίσης προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη δωρεά του προκειμένου να κατασκευασθεί το Ιερόν Σκευοφυλάκιον (Μουσείο) του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων