26/01/2021 26/01/2021 Ανακοινούται ότι, εκτάκτως εφέτος λόγω της απαγορεύσεως της κυκλοφορίας κατά τα Σάββατα και τας Κυριακάς, επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, τη και Εορτή των Γραμμάτων και της Παιδείας, τελεσθήσονται εν τω Π. Πατριαρχικώ Ναώ, την μεν Πέμπτην, 28ην Ιανουαρίου, και ώραν 4.30μ.μ., ο Μέγας Εσπερινός της Εορτής, χοροστατούντος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ....
26 Ιανουαρίου, 2021 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 11:32

Μετατίθεται η εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Φανάρι

Διαδώστε:
Μετατίθεται η εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Φανάρι

Ανακοινούται ότι, εκτάκτως εφέτος λόγω της απαγορεύσεως της κυκλοφορίας κατά τα Σάββατα και τας Κυριακάς, επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, τη και Εορτή των Γραμμάτων και της Παιδείας, τελεσθήσονται εν τω Π. Πατριαρχικώ Ναώ, την μεν Πέμπτην, 28ην Ιανουαρίου, και ώραν 4.30μ.μ., ο Μέγας Εσπερινός της Εορτής, χοροστατούντος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, την δε Παρασκευήν, 29ην ιδίου, η Θεία Λειτουργία, εν Πατριαρχική και Συνοδική Χοροστασία.

Τον πανηγυρικόν της Εορτής θα εκφωνήση ο Σεβ. Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων