02/01/2021 02/01/2021 Μήνυμα  απέστειλε ο εκλεγμένος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Τζο Μπάιντεν (Joe Biden) προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη ως απαντητική επιστολή προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με την οποία του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για το συγχαρητήριο Γράμμα που του απέστειλε ο Παναγιώτατος αμέσως μετά την εκλογική επιτυχία του. Στην επιστολή...
02 Ιανουαρίου, 2021 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2021 - 15:15

Μήνυμα του Τζο Μπάιντεν στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Μήνυμα του Τζο Μπάιντεν στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Μήνυμα  απέστειλε ο εκλεγμένος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Τζο Μπάιντεν (Joe Biden) προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη ως απαντητική επιστολή προς την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με την οποία του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για το συγχαρητήριο Γράμμα που του απέστειλε ο Παναγιώτατος αμέσως μετά την εκλογική επιτυχία του.

Στην επιστολή του ο κ. Biden αναφέρει:

“Παναγιώτατε,

Ευχαριστώ για τους ευγενείς λόγους και τις καλές ευχές σας. Λυπούμαι διότι δεν είχαμε ακόμη την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς.

Είναι μεγάλη μου τιμή να έχω εκλεγεί ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, και αντιλαμβάνομαι ακριβώς πόσο πολλή εργασία βρίσκεται ενώπιον μας. Η εκλεγμένη Αντιπρόεδρος Harris και εγώ θα αναλάβουμε καθήκοντα σε μία περίοδο μεγάλων παγκοσμίων προκλήσεων – από τον κορωνοϊό έως την κλιματική αλλαγή – οι οποίες υπερβαίνουν σύνορα και απαιτούν διεθνή συνεργασία.

Προσβλέπουμε σε συνεργασία μαζί σας κατά τη δύσκολη αυτή στιγμή”.

Σας ευχαριστώ και πάλι, Παναγιώτατε. Προσβλέπω σε μελλοντικό διάλογο.

Ειλικρινώς,

Joe”

Σε ιδιόχειρο υστερόγραφό του, ο εκλεγμένος Προέδρος των ΗΠΑ, γράφει προς τον Πατριάρχη: “Να είστε καλά. Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων