28/11/2019 28/11/2019 Συνήλθε σήμερα στο Φανάρι για δεύτερη ημέρα η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν σήμερα ήταν και η αποστολή μηνυμάτων συμπαράστασης του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα με...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 20:31

Μηνύματα συμπαράστασης του Οικ. Πατριαρχείου στην Αλβανία

Διαδώστε:
Μηνύματα συμπαράστασης του Οικ. Πατριαρχείου στην Αλβανία

Συνήλθε σήμερα στο Φανάρι για δεύτερη ημέρα η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν σήμερα ήταν και η αποστολή μηνυμάτων συμπαράστασης του Οικουμενικού Πατριαρχείου προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα με αφορμή τους καταστρεπτικούς σεισμούς στη χώρα.

“Η Α. Θ. Παναγιότης συνοδικῇ ἀποφάσει ἀπέστειλε Μηνύματα συμπαθείας εἰς τόν Μακ. Ἀρχιεπίσκοπον Τιράνων καί πάσης Ἀλβανίας κ. Ἀναστάσιον καί τόν Ἐξοχ. κ. Ilir Meta, Πρόεδρον τῆς Χώρας, ἐξ ἀφορμῆς τῶν πληξάντων αὐτήν καταστρεπτικῶν σεισμῶν” αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων