18/12/2023 18/12/2023 Ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Θεόδωρος εξελέγη παμψηφεί Μητροπολίτης Σελευκείας από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Σύμφωνα με την τάξη, η εκλογή πραγματοποιήθηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στη συνέχεια...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 21:37

Μητροπολίτης Σελευκείας εξελέγη ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Σελευκείας εξελέγη ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος Θεόδωρος

Ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Θεόδωρος εξελέγη παμψηφεί Μητροπολίτης Σελευκείας από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Σύμφωνα με την τάξη, η εκλογή πραγματοποιήθηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στη συνέχεια ο Εψηφισμένος Μητροπολίτης έδωσε το Μέγα Μήνυμα.

Μέγας Πρωτοσύγκελλος αναλαμβάνει ο Πανοσιολ. κ. Γρηγόριος Φραγκάκης, μέχρι χθες Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων