09/12/2020 09/12/2020 Το προσεχές Φθινόπωρο του 2021 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά το Συνέδριο Νεολαίας του Οικουμενικού Πατριαρχείο. Το συνέδριο είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της τρέχουσας χρονιάς, που έχει ανακηρυχθεί ως “Ετος Ποιμαντικού Ανακαινισμού και Οφειλετικής Μερίμνης για την Νεολαίαν” αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η πρωτοβουλία αυτή...
09 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2020 - 12:31

Μόνιμο Γραφείο Νεότητας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Μόνιμο Γραφείο Νεότητας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το προσεχές Φθινόπωρο του 2021 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά το Συνέδριο Νεολαίας του Οικουμενικού Πατριαρχείο. Το συνέδριο είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της τρέχουσας χρονιάς, που έχει ανακηρυχθεί ως “Ετος Ποιμαντικού Ανακαινισμού και Οφειλετικής Μερίμνης για την Νεολαίαν” αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όλους τους Ορθοδόξους νέους της Τουρκίας, ανεξαρτήτως γλώσσας ή εθνικής και πολιτισμικής καταβολής.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι έχει συσταθεί ειδική επιτροπή υπό την προεδρία του Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου κ. Κυρίλλου που θα προετοιμάσει τις εργασίες του συνεδρίου.
Μεταξύ των εργασιών που έχουν ήδη ξεκινήσει είναι και η σύσταση Μονίμου Γραφείου Νεότητος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων