20/02/2019 20/02/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού Ιώβ είναι ο νέος Κοσμήτορας του Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών Ορθόδοξης Θεολογίας, που λειτουργεί στο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ της Γενεύης. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιώβ διαδέχεται τον γεραρό καθηγητή Βλάσιο Φειδά, ο οποίος διετέλεσε Κοσμήτορας επί σειρά ετών προσφέροντας πολλά και σημαντικά, και υπέβαλε την οικειοθελή παραίτησή του από την ευθυνοφόρο αυτή θέση. Δημοσιεύουμε...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:47

Νέος Κοσμήτορας στο Σαμπεζύ

Διαδώστε:
Νέος Κοσμήτορας στο Σαμπεζύ

Ο Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού Ιώβ είναι ο νέος Κοσμήτορας του Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών Ορθόδοξης Θεολογίας, που λειτουργεί στο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ της Γενεύης.
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιώβ διαδέχεται τον γεραρό καθηγητή Βλάσιο Φειδά, ο οποίος διετέλεσε Κοσμήτορας επί σειρά ετών προσφέροντας πολλά και σημαντικά, και υπέβαλε την οικειοθελή παραίτησή του από την ευθυνοφόρο αυτή θέση.
Δημοσιεύουμε στη συνέχεια το Γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιώβ, δια του οποίου τον διορίζει Κοσμήτορα του Ινστιτούτου.

Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων