01/03/2024 01/03/2024 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Paul Richard Gallagher, Αρμόδιος για τις σχέσεις του Βατικανού με τα κράτη (Secretary for Relations with States), ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και ο...
01 Μαρτίου, 2024 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 10:02

Ο Αρμόδιος επί των Εξωτερικών σχέσεων του Βατικανού επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Αρμόδιος επί των Εξωτερικών σχέσεων του Βατικανού επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Paul Richard Gallagher, Αρμόδιος για τις σχέσεις του Βατικανού με τα κράτη (Secretary for Relations with States), ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Marek Solczynski, Νούντσιος του Βατικανού στην Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων