04/03/2022 04/03/2022 Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μαζί με όμιλο Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου από την επαρχία του, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Ο Καθηγούμενος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός και η αδελφότητα, υποδέχτηκαν τους υψηλούς επισκέπτες στα προπύλαια της Σχολής. Ακολούθησε ξενάγηση στο ναΰδριο της Αγίας...
04 Μαρτίου, 2022 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2022 - 19:31

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος μαζί με όμιλο Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου από την επαρχία του, στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Ο Καθηγούμενος Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός και η αδελφότητα, υποδέχτηκαν τους υψηλούς επισκέπτες στα προπύλαια της Σχολής.

Ακολούθησε ξενάγηση στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος, στις αίθουσες διδασκαλίας, την Αίθουσα Τελετών, τη Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, κατά την οποία οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ ενημερώθηκαν για την ένδοξη ιστορία της Χαλκίτιδος Σχολής.

Όλοι οι επισκέπτες παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα, ευλογηθείσα από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων