25/01/2023 25/01/2023 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση, σήμερα, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, μετά την Θεία Λειτουργία, τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη, μαζί με τους Αντιδημάρχους κυρίους Μιχαήλ Καραγιάννη και Δημήτριο Κόκκαλη και τους οικείους και συνεργάτες αυτών. Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε εγκαρδίως στον κ. Δήμαρχο για τα σημερινά ονομαστήριά του, και...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 21:29

Ο Δήμαρχος Βύρωνα στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Βύρωνα στο Φανάρι

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση, σήμερα, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, μετά την Θεία Λειτουργία, τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη, μαζί με τους Αντιδημάρχους κυρίους Μιχαήλ Καραγιάννη και Δημήτριο Κόκκαλη και τους οικείους και συνεργάτες αυτών.

Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε εγκαρδίως στον κ. Δήμαρχο για τα σημερινά ονομαστήριά του, και με την ευκαιρία τον ευχαρίστησε για άλλη μία φορά για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Βύρωνα, τον Νοέμβριο του 2021, με αφορμή το προσκύνημα που πραγματοποίησε στο Ιερό Μετόχι της Αναλήψεως του Σωτήρος, της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, κατά το οποίο έγινε και η επίσημη ανάγνωση της Πράξεως Αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη, ο οποίος επί 26 έτη διακόνησε σε αυτό και ετάφη στον περίβολό του, μέχρι και την ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του το 1965. Επίσης, ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τους θερμούς λόγους του για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το πρόσωπό του, κατά την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη της πόλεως.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων