02/07/2023 02/07/2023 Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, κ. Zafer Aktaş, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Τον υψηλό αξιωματούχο υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός. Ο Θεοφιλέστατος αφού τον καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ξενάγησε αυτόν και την συνοδεία του στο ναΰδριο, το Μέγα Συνοδικό, τις...
02 Ιουλίου, 2023 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 10:27

Ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες ο Διοικητής της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης, κ. Zafer Aktaş, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Τον υψηλό αξιωματούχο υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός.

Ο Θεοφιλέστατος αφού τον καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ξενάγησε αυτόν και την συνοδεία του στο ναΰδριο, το Μέγα Συνοδικό, τις αίθουσες διδασκαλίας, την πλούσια βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, ενώ, κατά την αναχώρησή τους, τούς προέπεμψε μέχρι τα προπύλαια της Σχολής.

Σημειώνεται ότι ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός μετέβη χθες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, μετά της περί αυτόν αδελφότητος, επ’ αφορμή των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου, Προέδρου της Εφορείας της Σχολής, αποφοίτου αυτής, καί διατελέσαντος Ηγουμένου εν αυτή επί δεκαεξαετία.

Ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο υγεία και μακροημέρευση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων