03/04/2024 03/04/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ, Βοηθός της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, Αρχιερατικός Επίτροπος Βερολίνου, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Παντελεήμονα Δημητρόπουλο, Εφημέριο της Ορθοδόξου Ενορίας στο Gifhorn, και προσκυνητές από τις δύο αυτές περιοχές, επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 2 Απριλίου 2024, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Τον Επίσκοπο Χριστουπόλεως και τους προσκυνητές από την Γερμανία υποδέχθηκε...
03 Απριλίου, 2024 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 8:55

Ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως Εμμανουήλ με προσκυνητές από την Γερμανία στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως Εμμανουήλ με προσκυνητές από την Γερμανία στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ, Βοηθός της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, Αρχιερατικός Επίτροπος Βερολίνου, συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. Παντελεήμονα Δημητρόπουλο, Εφημέριο της Ορθοδόξου Ενορίας στο Gifhorn, και προσκυνητές από τις δύο αυτές περιοχές, επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 2 Απριλίου 2024, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Τον Επίσκοπο Χριστουπόλεως και τους προσκυνητές από την Γερμανία υποδέχθηκε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, ο οποίος τους καλωσόρισε στο σημαντικό αυτό σεβάσμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναφερόμενος στην ιστορία και την μακρά προσφορά του.

Ακολούθως, οι επισκέπτες προσκύνησαν στο ναΰδριο της Αγίας Τριάδος και ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας και την πλούσια βιβλιοθήκη της Σχολής, ενώ, τέλος, προεπέμφθησαν από τον Καθηγούμενο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων