08/04/2020 08/04/2020 Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdoğan, επικοινώνησε τηλεφωνικώς προς την Α. Θ. Παναγιότητα, τον Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίο, και Τον ευχαρίστησε για την συμβολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των Ι. Μητροπόλεων, των Ρωμαίηκων Ιδρυμάτων και ιδιωτών της Ομογενείας στον διεξαγόμενο στη Χώρα έρανο προς ενίσχυσιν των αναξιοπαθούντων στον αγώνα εναντίον...
08 Απριλίου, 2020 - 19:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 20:08

Ο Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Πατριάρχη

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdoğan, επικοινώνησε τηλεφωνικώς προς την Α. Θ. Παναγιότητα, τον Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίο, και Τον ευχαρίστησε για την συμβολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των Ι. Μητροπόλεων, των Ρωμαίηκων Ιδρυμάτων και ιδιωτών της Ομογενείας στον διεξαγόμενο στη Χώρα έρανο προς ενίσχυσιν των αναξιοπαθούντων στον αγώνα εναντίον του κορωνοιού, επί τη ευκαιρία δε ο Πρόεδρος και ο Πατριάρχης συνωμίλησαν και επί άλλων θεμάτων αφορώντων τα του Οικουμενικού Πατριαρχείου και άλλων πεδίων. Εν κατακλείδι ο κ. Recep Tayyip Erdoğan ηυχήθη διά της Α. Θ. Παναγιότητος Καλόν Πάσχα στην εν Τουρκία Ρωμαίηκη Κοινότητα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων