02/07/2020 02/07/2020 Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε σήμερα, Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, στο Φανάρι, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στην Πόλη κ. Bertrand Buchwalter, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του στην Τουρκία και της μετάθεσής του στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της εγκάρδιας συζητήσεώς τους ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Γενικό...
02 Ιουλίου, 2020 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 17:06

Ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε σήμερα, Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, στο Φανάρι, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στην Πόλη κ. Bertrand Buchwalter, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του στην Τουρκία και της μετάθεσής του στο Λονδίνο.

Κατά τη διάρκεια της εγκάρδιας συζητήσεώς τους ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Γενικό Πρόξενο για το ενδιαφέρον που επέδειξε για τα ζητήματα της Μητρός Εκκλησίας και της ομογένειας, κατά το διάστημα της θητείας του στην Πόλη, και του ευχήθηκε κάθε καλό για τη συνέχεια.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων