26/10/2021 26/10/2021 Ανακοίνωση εξέδωσε ο επίσημος ιστοτόπος του Λευκού Οίκου των Ηνωμενών Πολιτειών σε ότι αφορά την επίκαιρη συνάντηση μεταξύ του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Τζο Μπάιντεν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Μπάιντεν συνεχάρη τον Παναγιώτατο για τη συμπλήρωση 30 ετών απο την εκλογή του στον Πατριαρχικό Θρόνο ...
26 Οκτωβρίου, 2021 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2021 - 20:30

Ο Λευκός Οίκος για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο Λευκός Οίκος για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο επίσημος ιστοτόπος του Λευκού Οίκου των Ηνωμενών Πολιτειών σε ότι αφορά την επίκαιρη συνάντηση μεταξύ του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Τζο Μπάιντεν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Μπάιντεν συνεχάρη τον Παναγιώτατο για τη συμπλήρωση 30 ετών απο την εκλογή του στον Πατριαρχικό Θρόνο  και εξέφρασε την ανακούφιση του για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Πατριάρχου Βαρθολομαίου αναφορικά με την ελάχιστης διάρκειας παραμόνή του σε νοσοκομειακό συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων