13/04/2024 16/04/2024 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων. Εκκλησιάστηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Παύλο, και όμιλο προσκυνητών, μεταξύ των οποίων Δήμαρχοι και άλλοι αιρετοί Αυτοδιοικητικοί παράγοντες...
13 Απριλίου, 2024 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024 - 20:49

Ο Μητροπολίτης Φιλίππων με προσκυνητές στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φιλίππων με προσκυνητές στο Φανάρι

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Εκκλησιάστηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Παύλο, και όμιλο προσκυνητών, μεταξύ των οποίων Δήμαρχοι και άλλοι αιρετοί Αυτοδιοικητικοί παράγοντες από τον Νομό Καβάλας.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, ο Μητροπολίτης Φιλίππων χοροστάτησε στην Ακολουθία της Δ´ Στάσης των Χαιρετισμών, κατά την οποία τον θείο λόγο κήρυξε ο Ιερολ. Διάκονος της Σειράς κ. Ιερώνυμος Σωτηρέλης.

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων